İOS 10 İçin Whatsapp Güncellemesi

Mesajlaşma programları arasında popüler listelerin başında gelen Whatsapp messenger biraz geçte olsa ios10 platformu için özelliklerini belirledi.Programı biraz geliştirilmiş bulacağız gibime geliyor.Biraz dememim sebebi ise çok fazla ve göze çarpan yenilikler olmaması.
En çok gözüme çarpan detaylardan birisi ,( internette yavaş yavaş sızıntı olarak nitelendirdiğimiz fotoğrafları dolaşmaya başladı oradan biliyorum :) ) müzik paylaşımı konusunda olacak gibi görünüyor.

Zaten müzik paylaşımı yapılıyordu diyenleri duyar gibiyim.Ancak bu sefer direk olarak Apple müzik'ten paylaşım imkanı sağlayacak uygulama.Bu gerçekten güzel ve kolaylaştırıcı bir güncelleme olacak gibi duruyor diğer yandan bakarsak yeni eklenecek olan bir diğer özellik emojilerin daha büyük boyutlara imkan verecek olmasıdır. Evet tam sayıda emin olamamakla birlikte tahminim 2-3 katı büyüklükte emoji kullanmaya müsade edecek. Yeni sürümle gelecek bir diğer yenilik ise  "Mention" diye adlandırılan bir özellik yani ses kayıtı atarken aynı anda birisini etiketleme işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

1 yorum:

  1. Bide şu Whastapp kullanırken arka plandaki Youtube uygulamasından müzik çalmaya devam etse :) Valla dadından yenmez :)

    YanıtlaSil